Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο δολοφόνος της 22χρονης Κύπριας στο Λονδίνο - 'Η πιο τρομακτική βία' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο δολοφόνος της 22χρονης Κύπριας στο Λονδίνο - 'Η πιο τρομακτική βία' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Lewis, από το Bounds Green του βόρειου Λονδίνου, δήλωσε την Πέμπτη (17/5) ένοχος για δολοφονία της Ιουλιάνας Τούντος.

Θυμίζουμε ότι η 22χρονη Ιουλιάνα Λίλιθ Τούντος είχε βρεθεί νεκρή στο πάρκο Finsbury του βορείου Λονδίνου την Τετάρτη 27/12/2017.

Ο 31χρονος Lewis καταδικάστικε σε τουλάχιστον 29 χρόνια φυλάκισης. 

Ο δικαστής Richard Marks QC, δήλωσε ότι ο φόνος είχε προκαλέσει "ευρεία καταστροφή" για τους φίλους και την οικογένεια της κ. Tudos.

Ο δικαστής της υπόθεσης δήλωσε επίσης ότι η δολοφονία ήταν "βάρβαρη" και ότι υπήρξηε σεξουαλική κακομεταχείριση, λέγοντας: "Αυτή ήταν μια δολοφονία που περιλάμβανε την πιο τρομακτική βία."

Επιπλέον είπε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, που πιστεύεται ότι διήρκεσε

90 λεπτά, ο Lewis ανάγκασε την κ. Tudos να του παραδώσει τον αριθμό του PIN της τράπεζάς της.

Επίσης είπε, ο δικαστής ανάφερε ότι οι πράξεις του δολοφόνου ήταν «παράλογες», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν μια ληστεία που επειδή ο δράστης ήταν μεθυσμένος και έκανε χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, εξελίχθηκε σε δολοφονία. «Το μυαλό του Lewis ήταν γεμάτο με ένα ποτό και φάρμακα», είπε.

Σημειώνεται ότι τα τραύματα που έφερε στο σώμα η Κυπριακής καταγωγής Ιουλιάνα, ήταν πάνω στο κεφάλι, μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιά και τους καρπούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, όταν ο ύποπτος συνελήφθη για την δολοφονία, απάντησε απλά: «Το έκανα».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE