Η συνάντηση της διοίκησης με Γιάκολις και το τέλος με ακόμη τρεις παίκτες – Η ανακοίνωση

Η συνάντηση της διοίκησης με Γιάκολις και το τέλος με ακόμη τρεις παίκτες – Η ανακοίνωση

Μέσω της ιστοσελίδας του ο Απόλλωνας ενημερώνει:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού των ποδοσφαιριστών Άλεφ Ντο Σάντος, Αντόνιο Γιάκολις, Νίκο Μαρτίνες και Αντρέι Πιτσιάν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ενημερώθηκε από την ομάδα της Μπράγκα στην οποία ανήκει, όπως επιστρέψει και ενσωματωθεί ενόψει της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κροάτη ποδοσφαιριστή, αν και ο Απόλλωνας συμφώνησε με την ομάδα της Στεάουα Βουκουρεστίου για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, εντούτοις ο ίδιος σε σημερινή του συνάντηση του με παράγοντες της ομάδας μας, εξέφρασε την επιθυμία του όπως συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στους ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στην καριέρα τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE