ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Έχασε την ζωή του 18χρονος – Σύλληψη 44χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Έχασε την ζωή του 18χρονος – Σύλληψη 44χρονου

Μετά την διπλή τραγωδία στην Πάφο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/5) βάφτηκε για ακόμα μια φορά με αίμα η άσφαλτος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:05, 44χρονος Ελλαδίτης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου στην προσπάθειά του να στρίψει δεξιά στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης των οδών Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Β’ στην Αγία Φύλα, συγκρούστηκε με την εξ αντιθέτου κατευθύνσεως μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτινάχθηκε από το δίκυκλο και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σημειώνεται ότι ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο άτυχος 18χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, είναι ο Plamen Georgiev, Βούλγαρος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος Ελλαδίτης, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός με 55mg% και σε τελική εξέτασε, χαμηλότερη ένδειξη 51mg%, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα και να τεθεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE