ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πένθος για τα θύματα – Έμειναν ορφανά επτά παιδιά

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πένθος για τα θύματα – Έμειναν ορφανά επτά παιδιά

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/5), στον δρόμο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου έχασαν την ζωή τους, η Ευγενία Λουκά, 42 ετών και ο Γρηγόρης Ανδρέου, 31 ετών.

Σε πένθος βυθίστηκαν συγγενείς και φίλοι των δύο θυμάτων του τραγικού θανατηφόρου τροχαίου στην Πόλη Χρυσοχού. 

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.40μ.μ., στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Χρυσοχού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 42χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου.

Από τη σύγκρουση η 42χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 31χρονος, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για περίθαλψη όπου απεβίωσε  ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 31χρονης Γρηγόρης Ανδρέου, τέως κάτοικος Πάφου, καταλείπει τρία παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, πρόσφατα είχε γίνει για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η αγαπημένη του είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα.   

Ο απολογισμός του διπλού θανατηφόρου τροχαίου είναι τραγικός, καθώς επτά συνολικά παιδιά, από την Πέμπτη (17/5) έμειναν ορφανά…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE