ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή 56χρονος που είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή 56χρονος που είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ

56χρονος, ο οποίος είναι εξαρτημένος από το ποτό, οδηγούσε με στερημένη άδεια, χωρίς ασφάλεια και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στις 28 Ιουλίου 2017 ο 56χρονος ανακόπηκε για τροχονομικό έλεγχό στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Λακατάμια, όπου σύμφωνα με τον ‘Πολίτη’, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε παράνομα αφού δεν είχε άδεια, λόγω στέρησης που του επιβλήθηκε από άλλη υπόθεση.

Η στέρηση άδειας αφορούσε το διάστημα 13 Ιουνίου 2017 μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Επίσης, ο 56χρονος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει ασφάλεια αλλά και υπό την επήρεια αλκοόλης, με την ένδειξη του αλκοτέστ στα 90mg.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, επέβαλε στον παραβάτη οδηγό συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 45 και 30 ημερών για την ασφάλεια και την αλκοόλη, ενώ για την στερημένη άδεια δεν επιβλήθηκε ποινή. Επιπρόσθετα ο 56χρονος χρεώθηκε με 5 βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας για άλλους δύο μήνες.

Πάντως, στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται ότι έκθεση του Γραφείου Ευημερίας κάνει λόγο για πρόβλημα εξάρτησης του 56χρονου από το αλκοόλ και παρόλο που είχε καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αλά δεν συνέχισε τη συμμετοχή του και στο εξωτερικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο ίδιο σημείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE