ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!»

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!»

Η αυθόρμητη και ειλικρινής ανταπόκριση στον Παγκύπριο Έρανο του Ερυθρού Σταυρού είναι συγκινητική και στέλλει για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι, οι άνθρωποι του τόπου μας γνοιάζονται και ευαισθητοποιούνται στα κοινωνικά προβλήματα.

Οργανωμένα σύνολα, κοινότητες και απλοί πολίτες συμμετέχουν με την εισφορά τους αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις στον έρανο, ο οποίος άρχισε στις 8 Μαϊου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 του μήνα, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ένα από τα πολλά όμορφα παραδείγματα έδωσε πάλι η κοινότητα Λυθροδόντα, υποδεχόμενη το απόγευμα της Δευτέρας τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

«Για μας αποτελεί υποχρέωση αλλά και συνέχεια της κοινωνικής δράσης της κοινότητάς μας» είπε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυθροδόντα Λάμπρος Λουκά, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, τα στελέχη της ΟΠΑΠ Κύπρου Αγάθη Μανναρίδου και Σωτήρη Μεσαρίτη καθώς και τους εθελοντές του εράνου.

«Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι», είπε ο κύριος Λουκά, τονίζοντας ότι «τόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο όσο και τα οργανωμένα σύνολα κοινωνικής πρόνοιας και εθελοντών του Λυθροδόντα είναι με ενθουσιασμό που κάθε χρόνο, υποδεχόμαστε και εργαζόμαστε για την επιτυχία του εράνου».

Ευχαριστώντας τον κύριο Λάμπρο Λουκά αλλά και ολόκληρη την κοινότητα Λυθροδόντα, η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου εξέφρασε τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κυπριακού λαού στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού.

«Ανταπόκριση η οποία ενισχύει τα προγράμματα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την παροχή ανακούφισης στον ανθρώπινο πόνο και προβλήματα». Η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία όπως είπε, «για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται σύμμαχος και συμπαραστάτης στα προγράμματα του Ερυθρού Σταυρού, όχι μόνο με την άμεση οικονομική στήριξη αλλά και με την πολύμορφη, έμπρακτη συμμετοχή της στον έρανο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top