Η Φουρέιρα εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Μποτία στην Λισαβόνα - VIDEO

Η Φουρέιρα εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Μποτία στην Λισαβόνα - VIDEO

Μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της και εξηγεί πρώτη φορά γιατί δεν πόζαραν μαζί στον φακό.

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε η Ελένη Φουρέιρα για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στη σχέση τους και στην στήριξή του στην φετινή Eurovision.

Η Ελένη είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον αθλητή και πολλοί αναφέρουν πως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

«Ο άνθρωπος μου ήρθε εκεί για να με στήριξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media» είπε η Ελένη.

Και συνέχισε:«Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε. Απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα μέσα. Και σαφώς δεν ήρθε στην Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφία.».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE