Προχωρούν με έργα ανάπτυξης στη Λεμεσό – Οι πλατείες που θα αναβαθμιστούν

Προχωρούν με έργα ανάπτυξης στη Λεμεσό – Οι πλατείες που θα αναβαθμιστούν

Στην αειφόρο ανάπτυξη της δυτικής περιοχής του κέντρου της πόλης της Λεμεσού, στοχεύουν τρία έργα που παρουσίασε ο Δήμος Λεμεσού και τα οποία δύναται να συγχρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για τα έργα ανάπλασης της πλατείας Συντάγματος και της πλατείας Αναγέννησης, της δημιουργίας Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων και της επέκτασης του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη, με οργανική σύνδεση κατά μήκος των οδών Παλλάδος, Δημοκρατίας και Αλεξανδρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.