Υπό έλεγχο η δασική πυρκαγιά παρά την Παναγία των Αμπελιών

Υπό έλεγχο η δασική πυρκαγιά παρά την Παναγία των Αμπελιών

 Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/05) σε δασική περιοχή στα πρανή του δρόμου Λάρνακας - Λευκωσίας κοντά στην Παναγία των Αμπελιών αφού έκαψε 5 δεκάρια ιδιωτικής γης, καλυμμένα με ποκαλάμες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 10 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 1 ιδιωτικός εκσκαφέας. Στην περιοχή υπήρχε και περιπολικό της αστυνομίας.

Τα αίτια πρόκλησης της διερευνώνται, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE