ΓΑΛΛΙΑ: Χάος στο αεροδρόμιο της Νίκαιας - Έλεγχος για βόμβα

ΓΑΛΛΙΑ: Χάος στο αεροδρόμιο της Νίκαιας - Έλεγχος για βόμβα

Χάος και ταλαιπωρία για εκατοντάδες ταξιδιώτες και τους συνοδούς τους προκλήθηκε την Παρασκευή (18/5) στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, στη Γαλλία, μετά τον συναγερμό που σήμανε για πιθανή βόμβα στον terminal 2.

Οι γαλλικές αρχές εκκένωσαν το terminal 2 και ανέλαβε δράση η ειδική ομάδα, προκειμένου να ελεγχθεί το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε.

Όσοι πολίτες ήταν στο σημείο, μετακινήθηκαν στο πάρκινγκ, έξω από τις εγκαταστάσεις, όπου ανέμεναν την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας.
 
protothema.gr
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.