Κύπριος προπονητής: «Είναι λίγες οι 12 ομάδες για την Κύπρο…»

Κύπριος προπονητής: «Είναι λίγες οι 12 ομάδες για την Κύπρο…»

Για την αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα μίλησε ο Λούκας Χατζηλούκας, εκφράζοντας την άποψη του για το πόσες ομάδες θα ήταν καλό να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος κόουτς της Δόξας Κατωκοπιάς ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Super Sport Fm (104.0) και δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι 12 ομάδες είναι λίγες για το πρωτάθλημα.

Η δήλωση του Λούκα Χατζηλούκα:

«14 ομάδες είναι το πιο καλό πρωτάθλημα. Είναι πιο ανταγωνιστικό. Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να φτύσεις αίμα. Είναι λίγες οι 12 ομάδες. Είχαμε 14 επαγγελματικές ομάδες και τις κάνουμε 12. Και στην Αυστρία ήταν 10 και έγιναν 12, και κάποιοι το φέρνουν σαν παράδειγμα. Δεν ξέρουν όμως ότι είναι επαγγελματικό το επίπεδο στην Αυστρία. Σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας εμείς πήραμε 2 Αυστριακούς της δεύτερης κατηγορίας ομάδας που έπεφτε 3η κατηγορία! Πήραμε από 3η κατηγορία Γαλλίας. Αν μπορούν να κάνουν τη 2η κατηγορία επαγγελματική εκεί ναι, αλλάζουν πολλά. Οι ομάδες που βγαίνουν από τη 2η κατηγορία, δε μπορούν να είναι κάτω από 500.000 τηλεοπτικά. Δε μπορούν να αντέξουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.