ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Γνωστό μαύρο BMW μεταφέρει ναρκωτικά» - Ράλι στους δρόμους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Γνωστό μαύρο BMW μεταφέρει ναρκωτικά» - Ράλι στους δρόμους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απορία και έκπληξη προκαλεί δημοσίευμα της γνωστής σελίδας CY Police Chekpoints σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κατ’ ακρίβειαν, η σελίδα κοινοποιεί ανάρτηση «μέλους της Τροχαίας Λευκωσίας που διενεργούσε έλεγχο» την Πέμπτη (17/5) το βράδυ.

Η ανάρτηση κάνει λόγο για όχημα που έτρεχε με 254 χλμ/ώρα, αλλά δεν μένει εκεί.

«Το γνωστό μαύρο BMW χωρίς πινακίδες εγγραφής να παραλείπει εσκεμμένα να σταματήσει μεταφέροντας τα ναρκωτικά στα παιδιά του καθενός μας ανενόχλητα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση τα οχήματα υπηρεσίας να τον φτάσουν και να τον ανακόψουν», γράφει και προκαλεί μεγάλη εντύπωση στο κοινό.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE