ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 51χρονος για 4.696 φάρμακα-απομιμήσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 51χρονος για 4.696 φάρμακα-απομιμήσεις

Έναν 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συνολικά 4.696 χάπια και 267 σκευάσματα, συνέλαβε την Παρασκευή (18/5) η Αστυνομία, ύστερα από συντονισμένη έρευνα, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, τις Υγειονομικές Υπηρεσίες και τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, διενεργήθηκαν έρευνες, βάσει δικαστικού εντάλματος σε διαμέρισμα, υποστατικά και αποθήκη στη Λευκωσία που είναι ιδιοκτησία του 51χρονου.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν συνολικά 4.696 χάπια και 267 σκευάσματα, κατά παράβαση του Περί Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης Νόμου.
 
Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, και ο 51χρονος θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE