Θα το παλέψει για Κάτσε

Θα το παλέψει για Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε άφησε θετικές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» θα κάνουν προσπάθεια για να τον Αλβανό μέσο του ΠΑΟΚ.

Μόλις ξεκαθαρίσουν οι περιορισμοί για τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει ποιους και πόσους παίκτες μπορεί να αποκτήσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο, με τον Έργκους Κάτσε να βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα.

Προτεραιότητα βέβαια είναι ο επιθετικός, αλλά ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ άφησε θετικές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και δεν είναι απίθανο να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε ο Κάτσε να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο τριφύλλι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE