Πόλεμος και στην Παιδεία – Η ΠΟΕΔ διακόπτει κάθε επαφή με τον Υπουργό

Πόλεμος και στην Παιδεία – Η ΠΟΕΔ διακόπτει κάθε επαφή με τον Υπουργό

Σε δημόσια παραδοχή ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί με ψυχολογικά προβλήματα προχώρησε την Παρασκευή (18/5) ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Απόρροια όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου από το Αλεθρικό, ο κ. Χαμπιαούρης εξήγησε τα κακώς κείμενα στον χώρο των εκπαιδευτικών.

Ωστόσο, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων, αποφάσισε να απαντήσει στον υπουργό και να πάρει σκληρά μέτρα.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη το Σάββατο (19/5) η ΠΟΕΔ ανακοίνωσε τη διακοπή κάθε επαφής και επικοινωνίας με τον υπουργό Παιδείας μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔ ανέφεραν ότι δεν θα επικοινωνούν με τον Κώστα Χαμπιαούρη είτε για συνδικαλιστικά είτε για εκπαιδευτικά θέματα, αλλά μόνο για ζητήματα που άπτονται υγείας και ασφάλειας στα σχολεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE