ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: Οι βέρες των νεόνυμφων - Το δώρο της Ελισάβετ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: Οι βέρες των νεόνυμφων - Το δώρο της Ελισάβετ

Η Αμερικανή ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον γάμο της με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η βέρα του πρίγκιπα θα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν.

Ο χρυσός Ουαλίας εξορύσσεται στο βόρειο και νότιο τμήμα της περιοχής αυτής του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ιδιαίτερα ακριβός, λόγω της προέλευσής του και της σπανιότητάς του.

Από naftemporiki

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE