Αρουμπαρένα: «Γι΄ αυτό έφυγα από την ΑΕΛ, παρότι είχα συμβόλαιο»

Αρουμπαρένα: «Γι΄ αυτό έφυγα από την ΑΕΛ, παρότι είχα συμβόλαιο»

Ο Βάσκος επιθετικός, Μικέλ Αρουαμπαρένα, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, ενόψει του αγώνα ανόδου της Φουενλαμπράδα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β΄.

Ο Αρουαμπαρένα μίλησε και για την ΑΕΛ, αφού ρωτήθηκε για το λόγο που αποχώρησε απο τη Λεμεσιανή ομάδα…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Είχα ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός διευθυντής της Φουενλαμπράδα και είχα δύο επιλογές.

Είτε να μείνω εκεί και μακριά από το σπίτι μου, είτε να έρθω στη Μαδρίτη και να παίξω σε μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο.

Εκείνη την περίοδο η Φουενλαμπράδα ήταν πολύ ψηλά, έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και προχώρησε και στο κύπελλο.

Ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ζήσω μία άνοδο και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα όπως είναι η Segunda Division».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE