ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο που έστησαν καρτέρι στον 33χρονο και τον πυροβόλησαν- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο που έστησαν καρτέρι στον 33χρονο και τον πυροβόλησαν- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Εντατικές είναι οι έρευνες των αρχών των Βρετανικών Βάσεων αναφορικά με την απόπειρα φόνου εναντίον 33χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 20/5. Περιπολικά του SBA βρίσκονται στο σημείο, ενώ σηκώθηκε μέχρι και drone το οποίο όμως πιάστηκε στα σύρματα και χρειάστηκε η βοήθεια της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόπειρα διαπράχθηκε στη 1.30 τα μεσάνυκτα.  Ο 33χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε χωράφι, απέναντι από το σπίτι του. Την ώρα που επιχείρησε να αποβιβαστεί από το όχημα του για να μεταβεί στο σπίτι του δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν, ενώ αιμόφυρτο το θύμα διακομίστηκε από οικεία του πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.



Διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από σφαιρίδια στο πρόσωπο, το λαιμό και το στέρνο, και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του, αν και σοβαρή, θεωρείται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Φωτογραφίες: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE