Το… εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της «El Mundo Deportivo» για τον Ινιέστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το… εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της  «El Mundo Deportivo» για τον Ινιέστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Αντρές Ινιέστα θα αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά με την Μπαρτσελόνα και η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» τον αποχαιρετά με ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο.

Είναι ένα πρωτοσέλιδο αποκλειστικά αφιερωμένο στον 33χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος αφήνει τους «μπλαουγκράνα», την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 

 

Στην πρώτη σελίδα της καταλανικής εφημερίδας υπάρχουν εικόνες που δείχνουν την εξέλιξη του Ινιέστα στο πέρασμα των χρόνων, από το 1996 που μπήκε, μικρό παιδί, στη «Μασία» μέχρι σήμερα. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE