ΚΡΗΤΗ: Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ

ΚΡΗΤΗ: Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ

Αγωνία στην οικογένεια ενός 8χρονου κοριτσιού από τα Χανιά, το οποίο μεταφέρθηκε το Σάββατο (19/5) στο Νοσοκομείο Χανίων, σοβαρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, η συρόμενη πόρτα του γκαράζ καταπλάκωσε το μικρό παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο θώρακα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να διασωληνωθεί.

Η κρισιμότητα όμως της κατάστασής του επέβαλλε τη μεταφορά του στο Ηράκλειο. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το 8χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, το κοριτσάκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμενο και σε καταστολή με τραύματα στο πρόσωπο και το στήθος.

Οι γιατροί δεν προχώρησαν σε επέμβαση, καθώς προσπαθούν πρώτα να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE