ΖΥΓΙ: Ένας έλεγχος οδήγησε σε άλλα – Χωρίς πινακίδες αλλά με ναρκωτικά

ΖΥΓΙ: Ένας έλεγχος οδήγησε σε άλλα – Χωρίς πινακίδες αλλά με ναρκωτικά

29χρονος οδηγός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (20/5) στον δρόμο Ζυγίου-Βασιλικού από μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν έλεγχο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:00 μέλη του αστυνομικού σταθμού Ζυγίου ανέκοψαν όχημα που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και οδηγούσε ο 29χρονος.

Το όχημα δεν είχε ούτε άδεια κυκλοφορίας ούτε ασφάλεια.

Μετά από σωματική έρευνα στον οδηγό, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλες που περιείχαν κάνναβη βάρους 1,5 κιλού και ο 29χρονος συνελήφθη.

Λίγο αργότερα, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του σε κοντινό χωριό χωρίς να εντοπιστεί κάτι παράνομο.

Ο 29χρονος παραδέχθηκε την προμήθεια ναρκωτικών και την κατοχή τους, αλλά και τα τροχαία αδικήματα.

Τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ισχυρισμοί που έδωσε διερευνώνται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE