ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο 73χρονος άντρας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, το Σάββατο (19/5).

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, ο 73χρονος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης (Carol).

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές μόνο για τον Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 στην οδό 28ης Οκτωβρίου (παραλιακός δρόμος) στη Λεμεσό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη, χτύπησε και παρέσυρε τον 73χρονο Μιχαλάκη Μιχαηλίδη, ο οποίος διασταύρωνε πεζός τον δρόμο. 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς «έσβησε» γύρω στις 16:00 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE