Δεν βρίσκει λόγια να πει ο Μπεν Σιμόν για την εμφάνιση της Εθνικής μας – Τα λίγα λόγια που είπε

Δεν βρίσκει λόγια να πει ο Μπεν Σιμόν για την εμφάνιση της Εθνικής μας – Τα λίγα λόγια που είπε

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας μας στο φιλικό με την Ιορδανία είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι στους επίσημους αγώνες, η Εθνική Κύπρου θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και πραγματικά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για αυτό. Ούτε δικαιολογίες ψάχνω, ούτε τίποτα. Όπως δεν θα πανηγυρίζαμε αν το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας, έτσι και η ήττα με 3-0 δεν θα μας πάρει από κάτω.

Ήταν ένας φιλικός αγώνας που μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσω κάποια πράγματα και να βγάλω συμπεράσματα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική στους επίσημους αγώνες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.