ΠΑΡΑ-THEMA: Ο ‘λεκές’ της τουριστικής Λεμεσού- Ναι μεν αλλά και οι αρμόδιοι...-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Ο ‘λεκές’ της τουριστικής Λεμεσού- Ναι μεν αλλά και οι αρμόδιοι...-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα επίσημα της φορεί σιγά σιγά η πόλη της Λεμεσού, αφού η τουριστική περίοδος ξεκίνησε ήδη, κάποιοι συμπολίτες μας όμως, με ορισμένες συμπεριφορές, φαίνεται να αποτελούν ‘λεκέ’ στο τουριστικό κοστούμι.

Συμπολίτης μας, στον δρόμο όπου κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι για τη Λεμεσό, στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, στάθμευσε ένα ολόκληρο φορτηγό πάνω στον ποδιλατόδρομο.

Ίσως να ήταν ‘μόνο για 5 λεπτά’, να πάει να κάνει τη δουλειά του και να έρθει, ίσως να στάθμευσε για αρκετή ώρα, η εικόνα όμως που δημοσιεύθηκε στην ομάδα του Facebook ‘Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας’, υπάρχει και αποτελεί δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στον παραλιακό της Λεμεσού.

Πάντως, αν και δεν αποτελεί δικαιολογία, οι Λεμεσιανοί γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η υπόθεση στάθμευση στην πόλη τους, κάτι που θα έπρεπε να προβλέψουν οι αρμόδιοι πριν εφαρμόσουν τα αναπτυξιακά τους έργα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE