Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης για να συμμετάσχει  στο Συμβούλιο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε. στις 22 και 23 Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια ο κ. Χαμπιαούρης θα μεταβεί στο Παρίσι για να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο για τον  Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτερης Εκπαίδευσης στις 24 και 25 Μαΐου 2018.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης ο Υπουργός θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με Υπουργούς Ανώτερης Εκπαίδευσης άλλων χωρών.  Ο κ. Χαμπιαούρης θα έχει επίσης την ευκαιρία να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης με την ευκαιρία της δωρεάς 67 εκδόσεων του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο 26 Μαΐου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE