Ήρθε Κύπρο ο Αγιάλα και έδωσε… άμεση απάντηση στο δίλημμα: Μέσι ή Μαραντόνα;

Ήρθε Κύπρο ο Αγιάλα και έδωσε… άμεση απάντηση στο δίλημμα: Μέσι ή Μαραντόνα;

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αργεντινής, Ρομπέρτο Φαμπιάν Αγιάλα βρέθηκε στην Κύπρο ως πρεσβευτής της καμπάνιας Food&Ball, των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης και της Βαλένθια δέχθηκε ερώτηση για το ποιον προτιμά ή ποιος είναι ο καλύτερος: Λιονέλ Μέσι ή Ντιέγκο Μαραντόνα.

Και η απάντηση του ήταν άμεση και κάθετη: Και οι δύο δείχνοντας με τα δάχτυλα τον αριθμό δύο, σε μια κίνηση που προκάλεσε γέλιο στην αίθουσα.

Δείτε επίσης: Στην Κύπρο ο Αγιάλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.