Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
Η 38χρονη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής 18/5 το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Κύπρο, φτάνοντας στο νησί μας για μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη δουλειά. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε με αποτέλεσμα στις αρχές Μαΐου να επιστρέψει στην Κρήτη, εκεί που από τις 11 του μήνα να αγνοείται η τύχη της.
Δύο «μυστήριοι» τύποι, ένας Σύριος και ένας Έλληνας φαίνεται να γνωρίζουν τι απέγινε η 38χρονη η οποία δεν απαντούσε στις κλήσεις ούτε της 15χρονης κόρης της, ούτε και της αδελφής της Μιλένα (διαθέτει και ελληνικό και κυπριακό αριθμό) με αποτέλεσμα η εκπομπή να αναζητεί την Τόνια και να ξετυλίγει το κουβάρι της πολύ μυστήριας εξαφάνισης.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/3c6e08a3-5f5d-401c-a1a7-99cb1b5fe7a5_zoeva5-1024x562.jpg)
Μέσα από τα όσα ειπώθηκαν δεν αποκλείεται να έγινε κάτι πολύ άσχημο στην 38χρονη με τις Ελληνικές αρχές στο Ρέθυνο, εκεί όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες η ελλείπουσα να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: