ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο μετά από έλεγχο στην οικία του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο μετά από έλεγχο στην οικία του

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/5) έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 41χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου, εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 18 γραμμαρίων περίπου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης, καθώς και ένα τεμάχιο αλουμινόχαρτου το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE