ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα ζει με το παιδί της σε αυτοκίνητο και όλα αυτά, όταν το θερμόμετρο πλησιάζει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της κάτοικος της περιοχής, εδώ και λίγες ημέρες εντόπισαν στο μικρό κήπο του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, μια γυναίκα και ένα παιδί να κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες, μέσα σε ένα όχημα.

Η γειτονιά, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω κοπέλα, έχει ευαισθητοποιηθεί και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσει, περνώντας τους φαγητό και ψάχνοντας για σπίτι.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Με ευρεία συναίνεση κομμάτων ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων, το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ολομέλεια σε τρεις εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE