Γονείς για μαθητή: «Να απολογηθεί ο Υπουργός και ο διευθυντής Α' βοηθειών»

Γονείς για μαθητή: «Να απολογηθεί ο Υπουργός και ο διευθυντής Α' βοηθειών»

Ο μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας διαγνώστηκε από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο ότι έχει πρόβλημα και στα δύο του πόδια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε η Παγκύπρια Συνομοσπονδία από την Ομοσπονδία Λευκωσίας ο μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας μετά την απόλυση του από το Γενικό Νοσοκομείο έχει μεταβεί σε ιδιώτη γιατρό λόγω αφόρητων πόνων στα πόδια. Ο γιατρός τον παρέπεμψε σε εξειδικευμένο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου διαγνώστηκε ότι έχει πρόβλημα και στα δύο του πόδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE