ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί 37χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί 37χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις Παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και τάξεως Β, Παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού, Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και Παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στην Λεμεσό.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 37 ετών, από Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 και 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

Σημ: Η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.             

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.