ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

Ο 31χρονος επιζών της τραγωδίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο έσκασε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια στην τριγύρω θαλάσσια περιοχή, δεν έχει ακόμη πληροφορηθεί για το χαμό των τριών φίλων του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη.

Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE