Συμφωνία με Νίκκι Παπαβασιλείου!

Συμφωνία με Νίκκι Παπαβασιλείου!

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, καθώς έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μάγκετ Σάμι.

Όπως «φωτογράφισε» στήλη του neakriti.gr, ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων» είχε εξ αρχής στο μυαλό του την περίπτωση του έμπειρου τεχνικού, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων σε επίπεδο φιλοσοφίας.

Το κλίμα αυτό αποτυπώθηκε και στις συζητήσεις που είχαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος τεχνικός συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα και με τον γενικό διευθυντή, Γιώργο Τουτζάρη.

Εκεί αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, που θα επισημοποιηθεί πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Παπαβασιλείου ως προπονητής έχει δουλέψει σε ΑΠΕ Πιτσιλιάς, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΟΦΗ, Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στις ακαδημίες έχοντας υπό την εποπτεία του τη «Nikki Papavasiliou Football Academy» στην Κύπρο.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE