Χαμός στην Λάρνακα: «Μπούκαρε» σε υποστατικά η Αστυνομία- Πολλές συλλήψεις

Χαμός στην Λάρνακα: «Μπούκαρε» σε υποστατικά η Αστυνομία- Πολλές συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομικής δύναμης έκαναν «φύλλο και φτερό» επαγγελματικά υποστατικά και οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας.

Σε στοχευμένη επιχείρηση προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης 22/5 δυνάμεις της Αστυνομίας στη Λάρνακα. Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων εκστρατειών των τελευταίων ημερών, ερευνήθηκαν, με δικαστικό ένταλμα, σε πολλά υποστατικά και έγιναν 18 συλλήψεις.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, οι συλληφθέντες, στους οποίους χτύπησαν την πόρτα αιφνιδιαστικά, βρίσκονταν με τις οικογένειες τους και προκλήθηκε  αναστάτωση.

Σε αρκετές απο τις "εφόδους" δεν εντοπίστηκε σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν κάτι αξιόποινο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».