Σε μπούνκερ υψίστης ασφαλείας συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ

Σε μπούνκερ υψίστης ασφαλείας συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ

Σε μπούνκερ υψίστης ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ διεξάγονται οι εβδομαδιαίες συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ασφαλείας  του Ισραήλ, υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ.


Σύμφωνα με το Ροΐτερς, οι εγκαταστάσεις, γνωστές με την ονομασία «Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης» χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2011, κατά τη διάρκεια σεναρίου άσκησης για αντιμετώπιση εθνικής κρίσης.
 
Το Κέντρο δημιουργήθηκε κάτω από το κυβερνητικό συγκρότημα στην Ιερουσαλήμ και περιλαμβάνει χώρους για διαβίωση αλλά και διοικητικές εγκαταστάσεις.
 
Οι αναφορές για μεταφορά των συνεδριάσεων γίνονται εν μέσω αυξανόμενης έντασης με το Ιράν.
 
Οι συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ασφαλείας διεξάγονταν συνήθως στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στην Ιερουσαλήμ.
 
«Υπουργοί μας ανέφεραν ότι ένας βασικός λόγος για την κίνηση είναι η επιθυμία Νετανιάχου να προσπαθήσει πιο πολύ για να αποτρέψει διαρροές, αλλά και λόγω του φόβου για απόπειρες κατασκοπείας από εχθρικά ξένα μέρη», μετέδωσε το Κανάλι 10 του Ισραήλ.
 
Η επόμενη συνάντηση στο μπούνκερ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Ισραηλινοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να προβούν σε κάποιο σχόλιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE