Πήραν τα παιδιά στη γιορτή για… μόστρα!

Πήραν τα παιδιά στη γιορτή για… μόστρα!

Προχθές στην γιορτή της Ομοσπονδίας, πήραν τα παιδιά της εθνικής ομάδας K-19 στο ξενοδοχείο Xίλτον, μόνο για… μόστρα.  

Είχαν κάμει προπόνηση λίγο νωρίτερα σε γήπεδο στα Πυργά και τους ανέφεραν ότι θα έπρεπε να δώσουν το παρών τους… υποχρεωτικά στην εκδήλωση! 

Ξεχνώντας ότι τα περισσότερα παιδιά, αυτή την εποχή, δίδουν τελικές εξετάσεις στο σχολείο. 

Αφήστε πίσω τις βραβεύσεις, όπου δεν τιμήθηκαν παιδιά που το άξιζαν πραγματικά.

Για να καταλάβετε για την ομάδα Κ-19 της AEΛ που κατέκτησε το πρωτάθλημα – θα αγωνιστεί στο Youth Champions League- κανείς δεν είπε λέξη γι αυτήν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE