«Αυτό το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μου»

«Αυτό το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μου»

Ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα φούτσαλ U19, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, βραβεύτηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Τάχα Ελ Κέμπε.

Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, στην οποία κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα των U19, πετυχαίνοντας 22 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Τάχα Ελ Κέμπε, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου για την βράβευση του:

«Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γιατί η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Με την πάροδο του χρόνου νιώθω πως βελτιώνομαι. Αυτό το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μου. Χαίρομαι, επίσης, που είχαμε μια πολύ καλή χρονιά ως ομάδα και καταφέραμε να κατακτήσουμε το νταμπλ στα U19. Πιστεύω πως στο μέλλον θα έχω ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω στην πρώτη ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE