ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επικίνδυνος ισοβίτης- Το είχε σκάσει από τις φυλακές

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επικίνδυνος ισοβίτης- Το είχε σκάσει από τις φυλακές

Ο Γιλμάζ Γκιουμούς που δραπέτευσε την Τρίτη 8/5 από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί ενώ τελούσε υπό κράτηση και όλα έδειχναν ότι πέρασε στις ελεύθερες περιοχές, συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τετάρτης 23/5 στην Πάφο.

Να θυμίσουμε ότι ο 45χρονος που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από βρετανικό δικαστήριο το 2005 αφού κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό διαμερίσματος στο νότιο Λονδίνο το 2003 κατά τον οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.
 
Ο Γκιουμούς ζήτησε όπως εκτελέσει την ποινή του στην Τουρκία και μετά την μεταφορά του σε τουρκικές φυλακές κατάφερε να αποδράσει το 2015 και διέφυγε στα κατεχόμενα όπου και διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια, μέχρι που συνελήφθη την 1η Μαίου και στη συνέχεια με την πρόφαση ότι είναι άρρωστος δραπέτευσε από Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.