Την Τρίτη με φανέλα ΑΠΟΕΛ και την Τετάρτη με φανέλα Ομόνοιας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τρίτη με φανέλα ΑΠΟΕΛ και την Τετάρτη με φανέλα Ομόνοιας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ομόνοια με ανάρτηση της ενημερώνει:

«Ο Ρομπέρτο Αγιάλα με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Αργεντινός, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κύπρο, είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Ήταν για 13 χρόνια στέλεχος της εθνικής ομάδας. Διετέλεσε για 63 παιχνίδια αρχηγός της, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για το ποδόσφαιρο της χώρας. Έπαιξε σε: River Plate, Napoli, Milan, Valencia, Villareal ☘⚽».

 

Χθες, πάντως, ο Αγιάλα επισκέφθηκε το Orange Shop και πήρε φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε:

Με φανέλα μεγάλης κυπριακής ομάδας ο Αγιάλα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.