Ο Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα

Ο Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα μια εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.


Μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία για το ταξίδι, όπως είπε η εκπρόσωπος τύπου.

Νωρίτερα σήμερα, ο ενημερωτικός ιστότοπος RBC έγραψε ότι ο Λαβρόφ θα ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα την 31η Μαΐου. Αυτό θα σήμαινε ότι θα πραγματοποιούσε την επίσκεψη αυτή πριν από τη σχεδιαζόμενη για τις 12 Ιουνίου Σύνοδο μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE