Οι συνεργάτες του Ιραόλα, η… θέση που θα τρέξει να ενισχυθεί και το κλειστό παιχνίδι στα ξένα

Οι συνεργάτες του Ιραόλα, η… θέση που θα τρέξει να ενισχυθεί και το κλειστό παιχνίδι στα ξένα

Μετά την πρόσληψη προπονητή, αυτό που… αιωρείται για αρκετούς ΑΕΚτζήδες είναι το πως θα έχει το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον βοηθό προπονητή, Αντόνιο Ιντάλγκο, καθώς και τον β΄ βοηθό προπονητή, Ηλία Χαραλάμπους, να συνεχίζουν να είναι μέλη του τεχνικού επιτελείου της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα, αναμένεται να είναι αυτός που θα αποφασίσει τον ποιος θα είναι ο νέος γυμναστής της Λαρνακιώτικης ομάδας.

«Καίει» η ενίσχυση σε αυτή τη θέση

Η ανακοίνωση της Τετάρτης (23/5) από την ομάδα της Λάρνακας για την μαζική αποδέσμευση ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ (έξι στο σύνολο), έφερε σε μεγάλο και την επιβεβαίωση για τους δύο πορτιέρο της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Τεχνικός Διευθυντής του Λαρνακιώτικου συλλόγου, Άντερ Μουρίγιον στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι αναγκασμένος να τρέξει και να ψάξει τους αντικαταστάτες των δύο τερματοφυλάκων.

Αυτό που θα περιμένουμε να δούμε είναι αν ο Μουρίγιο στα νέα, πλέον, καθήκοντα του στην ΑΕΚ θα ρίξει ματιές στην εγχώρια αγορά ή αν θα κινηθεί στην απόκτηση κάποιου ξένου τερματοφύλακα. 

Σίγουρα όποιες και να είναι οι επιλογές για τον άσο θα πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένες καθώς αρκετοί λένε ότι μια ομάδα πάντα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα της και συνεπώς τα λάθη απαγορεύονται.

Πάντως, για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα η ιστοσελίδα μας, απασχολούν οι περιπτώσεις Χριστοδούλου και Κωνσταντίνου.

Διαβάστε:

Τα δύο ονόματα που… παίζουν για τα γκολπόστ της ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε φιλικό στην Πολωνία

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η ΑΕΚ θα το κάνει στον Πολωνία.  Όπως ανακοίνωσε η Λεχ Πόζναν, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους κυπελλούχους Κύπρου την 07η Ιουλίου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του Χρίστου

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του Χρίστου

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE