ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη για άσεμνη επίθεση στην κόρη του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη για άσεμνη επίθεση στην κόρη του

Πατέρας συνελήφθη την Τρίτη (22/5) μετά από καταγγελία της κόρης του ότι της επιτέθηκε άσεμνα.

Την Τετάρτη (23/5) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η 14χρονη κόρη του εκμυστηρεύτηκε στους γύρω της τις ενέργειες του 35χρονου πατέρα της.

Κινητοποιήθηκε το γραφείο της Αστυνομίας για τη βία στην οικογένεια και έλαβε από την ανήλικη οπτικογραφημένη κατάθεση, στην οποία ανέφερε τι έπραττε ο πατέρας της.

Το Γραφείο Ευημερίας μερίμνησε ώστε να απομακρυνθεί η 14χρονη μαθήτρια από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διέμενε με τον πατέρα της καθώς η μητέρα ζει στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς πατέρας αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση ενώ για ευνόητους λόγους η διαδικασία στο Δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top