ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατάδικος για επίθεση στην πρώην με κατσαβίδι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατάδικος για επίθεση στην πρώην με κατσαβίδι

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδίκασε την Τετάρτη (23/5) το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 26χρονο που τραυμάτισε την πρώην φίλη του με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος») το συμβάν εκτυλίχθηκε την 1η Αυγούστου 2017 στον Στρόβολο και ο κατηγορούμενος παρέμενε υπό κράτηση από τις 10 Αυγούστου.

Κρίθηκε ένοχος κατόπιν παραδοχής σε έξι κατηγορίες, μια για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τέσσερις για το αδίκημα της απειλής και μια για το αδίκημα των απερίσκεπτων και αμελών πράξεων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 26χρονος χώρισε με την κοπέλα και, ενώ πίστευε ότι ήταν στο εξωτερικό, την είδε ξαφνικά, την ακολούθησε σπίτι της και της ζήτησε να τον ακολουθήσει.

Όταν αυτή αρνήθηκε την άρπαξε από το χέρι και την τραυμάτισε με κατσαβίδι. Επίσης κινήθηκε με το όχημά του εναντίον τριών φίλων της παραπονούμενης.

Ο τρόπος δράσης χαρακτηρίστηκε βάναυσος και αποτρόπαιος.

Ο 26χρονος είχε περάσει το κατσαβίδι πάνω από το στήθος της παραπονούμενης, προκαλώντας εμφύσημα, με οίδημα και αιμάτωμα και τραύμα και αιμάτωμα στον πνεύμονα.

Παρόλο που η παραπονούμενη συγχώρησε τον 26χρονο και παρόλο που αυτός μετανόησε και συνεργάστηκε με την Αστυνομία, το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.