ΣΥΡΙΑ: Θέσεις του στρατού έπληξε ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ

ΣΥΡΙΑ: Θέσεις του στρατού έπληξε ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ

Αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έπληξαν δύο θέσεις του κυβερνητικού στρατού στην έρημο της ανατολικής Συρίας, ανέφερε μέσο ενημέρωσης της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου, συμμάχου της Δαμασκού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Οι επιδρομές έγιναν κοντά σε μια ενεργειακή εγκατάσταση, όχι μακριά από τα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, και περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά του Ευφράτη, όπου ο διεθνής συνασπισμός υποστηρίζει δυνάμεις οι οποίες δρουν εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE