Η Αναστασία απαντά στον Δίπλαρο – «Εντελώς ανεύθυνο για σκοπούς λαϊκισμού…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αναστασία απαντά στον Δίπλαρο – «Εντελώς ανεύθυνο για σκοπούς λαϊκισμού…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φυσικά, συγκλονίζουν όσα κατήγγειλε δημόσια την Τετάρτη (23/5) και την Πέμπτη (24/5) ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού μίλησε για δύο υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητών από εκπαιδευτικούς, οι οποίο απλώς μετατέθηκαν.

Ωστόσο, η Αναστασία Παπαδοπούλου χαρακτηρίζει «εντελώς ανεύθυνο» να ρίχνουμε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Και τούτο, σύμφωνα με την ίδια, περνώντας το μήνυμα «μην καταγγείλετε γιατί δεν θα γίνει τίποτα ή θα επηρεαστεί ο βαθμός του παιδιού στο σχολείο».

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε να αντιδράσει σε αυτές τις αναφορές, σημειώνοντας ότι «όποιος γνωρίζει για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και δεν προχωρεί σε καταγγελία στις διωκτικές αρχές είναι ένοχος ποινικού αδικήματος με έως και 15 χρόνια φυλάκιση».

Αν και ο Ευθύμιος Δίπλαρος δήλωσε ότι κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η νομικός κυρία Παπαδοπούλου εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τις υποχρεώσεις έναντι του νόμου και για τα όσα λέγονται δημοσίως.

«Υπήρχαν και υπάρχουν πολύ καλύτεροι και υπεύθυνοι τρόπου να αντιμετωπιστούν τέτοιες καταγγελίες εάν πράγματι το πρώτιστο μέλημα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά θύματα να σπάσουν τη σιωπή τους», καταλήγει.

Α.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE