Τι θα γίνει με Ρουέδα…

Τι θα γίνει με Ρουέδα…

Κεντρικός αμυντικός είναι ο 30χρονος Γαλλο-Πορτογάλος Γιόχαν Ταβάρες, με τον οποίο ανακοινώθηκε αργά χθες βράδυ κατ αρχήν συμφωνία (EΔΩ). 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

Στους πρωταθλητές υπάρχουν τρεις σίγουροι στόπερ, αυτή τη στιγμή. Πέραν από τον Ταβάρες, οι άλλοι δυο είναι οι Μερκής και Πολιάκοφ. Αν θα συνεχίσει ο Καρλάο στον Αρχάγγελο, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. 

Συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2019 έχει ο Ισπανός Ρουέδα. Το πρόβλημα είναι ότι ο 31χρονος σέντερ μπακ, αργεί ακόμα να δηλώσει παρών. Bρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Υπολογίζεται ότι θα μπορεί να αγωνιστεί τον Αύγουστο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί δανεικός.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE