Περήφανη νονά η Κύπρια ηθοποιός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περήφανη νονά η Κύπρια ηθοποιός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια ηθοποιός δηλώνει περήφανη νονά... και εύχεται να είναι άξια, όπως της ευχήθηκαν...

Η Φρειδερίκη Μενελάου έγινε νονά, κάτι που την κάνει φοβερά περήφανη. Το όνομα που έδωσε στο βαφτιστήρι της Πέτρος και εύχεται να είναι άξια νονά. 

"Περήφανη Νονά! Αξία όπως μου ευχήθηκαν έτσι εύχομαι κι εγώ να είμαι!! Ο μικρός Πέτρος σήμερα πήρε το Φως Να μας ζήσει" έγραψε η Φρειδερίκη Μενελάου στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media από την βάφτιση του μικρού Πέτρου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE