Δεν παίρνει…. ανάσα ο Πολιάκοφ!

Δεν παίρνει…. ανάσα ο Πολιάκοφ!

O ακραίος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Ντένις Πολιάκοφ είναι και πάλι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Λευκορωσίας.

Η Εθνική Λευκορωσίας θα δώσει δύο φιλικά με την Ουγγαρία και την Φινλανδία στις 6 και 9 Ιουνίου και ο Πολιάκοφ θα αναγκαστεί να απουσιάζει από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ από τις 2 μέχρι τις 10 του ίδιου μήνα.

Αν συνυπολογίσουμε ότι οι πρωταθλητές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 11 Ιουνίου για τα Ευρωπαϊκά και για τη νέα σεζόν καταλαβαίνει κανείς ότι ο Πολιάκοφ δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί και να πάρει «ανάσα».

Οι επιλογές της Λευκορωσίας:

Goalkeepers: Andrey Gorbunov (Dynamo-Minsk), Alexander Gutor (Dynamo-Brest), Denis Shcherbitsky (BATE Borisov).

Defenders: Igor Shitov (Astana, Kazakhstan), Denis Polyakov (APOEL, Nicosia, Cyprus), Mikhail Sivakov (Amkar, Perm, Russia), Maxim Volodko, Zakhar Volkov (both BATE Borisov), Oleg Veretilo, Alexei Gavrilovich (both – «Dynamo-Brest»), Sergei Matveychik (Shakhtar, Soligorsk).

Midfielders: Sergei Kislyak (Irtysh, Pavlodar, Kazakhstan), Stanislav Dragun, Igor Stasevich, Dmitry Baga (all BATE Borisov), Pavel Savitsky (Dynamo-Brest), Ivan Mayevsky (Astana, Kazakhstan), Yuri Kovalev (Shakhtar, Soligorsk), Alexander Karnitsky (Tosno, Leningrad region, Russia).

Forwards: Maxim Skavysh (BATE Borisov), Denis Laptev (Shakhtar, Soligorsk), Anton Saroka (Dynamo Minsk), Evgeny Shikavka (Slutsk).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE