ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό επεισόδιο στο Γεν. Νοσοκομείο- Άντρας επιτέθηκε σε νοσηλευτές και αστυνομικούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό επεισόδιο στο Γεν. Νοσοκομείο- Άντρας επιτέθηκε σε νοσηλευτές και αστυνομικούς

Ένταση, νεύρα και άγριος τσακωμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το βράδυ της Πέμπτης 24/5.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας άντρας επιτέθηκε και πιάστηκε στα χέρια με νοσηλευτές, ενώ στη συνέχεια το επεισόδιο πήρε διαστάσεις και χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών που βρίσκονταν στο χώρο.

Από τον καυγά τραυματίστηκαν δύο μέλη της Αστυνομίας και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ το πρόσωπο που προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο, τα αίτια του οποίου δεν είναι γνωστά προς το παρόν συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE