Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Εντυπωσιακά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας Τρίπολης και μέχρι την Τρίτη (29/5) αναμένεται να κλείσει δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τους Μαρκ Φερνάντεθ και Μάρτιν Ρόλε. Όπως αναφέρει η «Sportime», με τον πρώτο υπάρχει προφορική συμφωνία καθώς ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Γαλανόπουλος βρέθηκε στη Μούρθια και εξασφάλισε την υπογραφή του Ισπανού εξτρέμ.

Με τον Ρόλε υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο και προορίζεται να καλύψει το κενό του Τόνσο. Με αυτές τις δύο μεταγραφές ο Αστέρας θα φτάσει τις τέσσερις και στυ συνέχεια το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του αριστερού μπακ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE