Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Εντυπωσιακά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας Τρίπολης και μέχρι την Τρίτη (29/5) αναμένεται να κλείσει δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τους Μαρκ Φερνάντεθ και Μάρτιν Ρόλε. Όπως αναφέρει η «Sportime», με τον πρώτο υπάρχει προφορική συμφωνία καθώς ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Γαλανόπουλος βρέθηκε στη Μούρθια και εξασφάλισε την υπογραφή του Ισπανού εξτρέμ.

Με τον Ρόλε υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο και προορίζεται να καλύψει το κενό του Τόνσο. Με αυτές τις δύο μεταγραφές ο Αστέρας θα φτάσει τις τέσσερις και στυ συνέχεια το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του αριστερού μπακ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στις συζητήσεις για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή αναμένεται να καθοριστούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE